Werken bij Babystyling

Gezinnen met jonge kindjes kledingadvies geven en TOPservice bieden zodat hun kleintjes iedere dag de show stelen op de kinderopvang en in de speeltuin? Bij Babystyling heb jij de mogelijkheid om te werken in een te gek team! Iedere dag is anders en de mogelijkheden voor jou als collega binnen Babystyling zijn eindeloos!

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s die onze teams komen versterken. Hieronder vind je alle functies waarvoor wij nu opzoek zijn naar nieuwe collega’s. Wil jij soliciteren op een van deze te gekke vacatures. Stuur dan een mailtje met jouw CV, foto en motivatie naar administratie@babystyling.nl.BIJBAAN (SCHOLIEREN LOCATIE AMSTELVEEN)

 • Q: Wat doe jij als Allround medewerker bij Babystyling?

  Als Allroundmedewerker zorg jij ervoor dat klanten optijd en secuur hun pakketje ontvangen. Jouw doelstelling is ervoor zorgen dat het magazijn optimaal draait en wanneer nodig klanten in de winkle worden geholpen. Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van orders, verwerken van nieuwe voorraad, magazijn gerelateerde klantenservice, maar ook voor een opgeruimd en net magazijn.

 • Q: Hier word jij blij van!

  - Een leuke bijbaan met veel afwisseling.
  - Samenwerken.

 • Q: Hier ben jij goed in!

  - Je houdt je aan afspraken.
  - Verantwoordelijkheid dragen voor je taken.
  - Werken in een snelgroeiend bedrijf en omgaan met veranderingen.
STAGAIRES (FULL -EN PARTTIME)

 • Q: Stage lopen bij Babystyling?

  Ben jij opzoek naar een te gekke en uitdagende stage in de retail, marketing, inkoop of sales? Stuur dan een open solicitatie met jouw CV, foto en motivatie naar administratie@babystyling.nl!Wil jij soliciteren op een van deze te gekke vacatures. Stuur dan een mailtje met jouw CV, foto en motivatie naar administratie@babystyling.nl.