De verkeerde maat gekozen? Niet tevreden met je item? Geen probleem, ruilen of retourneren mag!

Je kunt je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren met dit retourformulier:



Dit kan zowel in de winkel als via de post. Je kunt zelf kiezen met welk postbedrijf je dit doet. Je kunt op ons retourformulier kiezen voor de optie ruilen, geld retour, je betaalt dan zelf de retourkosten, of een tegoedbon met daarbovenop €5,- euro omdat wij dan de retourkosten van maximaal 5 euro vergoeden. Het terugsturen is op eigen verantwoordelijkheid dus bewaar je track en trace code goed!

Retouren worden binnen 14 werkdagen na ontvangst bij ons verwerkt. Op het moment van verwerking ontvang je een mailtje met een creditnota. Het bedrag zal binnen 3 werkdagen na ontvangst van de creditnota op de door jou gebruikte betaalmethode teruggestort onder ‘Mollie Payments’. Het is helaas voor ons administratief onmogelijk om iedereen ervan op de hoogte te brengen wanneer wij hun retourzending hebben ontvangen, deze informatie is in te zien via je track & trace code die je hebt ontvangen met het retourzenden.

LET OP! Voeg je formulier toe want zonder gegevens kunnen wij je retour NIET verwerken.

 

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 4.95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u bovenaan deze pagina het retourformulier downloaden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Let op: bewaar uw track en trace code goed. De retourzending is op eigen risico.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor het retourfurmulier downloaden bovenaan deze pagina. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

 

 

 

Copyright © 2016-2022 Babystyling.nl. Alle rechten voorbehouden.